Dania z Restauracji Wincentów – prosto pod Twoje drzwi

Hotel i Restauracja Wincentów wprowadziły do swojej oferty możliwość zamawiania obiadów z dowozem. Są to bezpieczne i świeże posiłki, spełniające najwyższe wymogi bezpieczeństwa żywności. W tym trudnym okresie jak zmaganie się z niewidzialnym wrogiem, nasze posiłki są przygotowywane i serwowane zgodnie z przestrzeganiem przez pracowników zasad bezpieczeństwa, zgodnym z informacjami i zaleceniami Ministerstwa Zdrowia, GIS i Sanepid.

Dlaczego warto od nas zamówić?
– Dbamy o środowisko, dlatego posiłki są dowożone w opakowaniach biodegradowalnych hermetycznie zamkniętych, z możliwością podgrzania w kuchence mikrofalowej + zestaw zamkniętych jednorazowych sztućców z chusteczką.
– Posiłki są smaczne i zdrowe
– Obiady z dowozem (wydajemy w godz. 11-15).

Zamówienia pod numerem telefonu: 884-00-22-55

Zawsze aktualne menu dostępne już w weekend na nadchodzący tydzień (od poniedziałku do piątku) pod adresem internetowym: www.hotelwincentow.pl/obiady

Przyjmujemy płatności: gotówką, kartą i blikiem.
Ceny:
Zestaw obiadowy: (zupa, danie główne + surówka) – 17 zł
Drugie danie: – 13 zł
Zupa: – 5 zł
Nasza specjalność:
W poniedziałki, środy i piątki można zamówić Mini Bezę w cenie 6 zł.
Poniżej propozycje menu na najbliższe trzy dni przed Świętami.

Życzymy  smacznego!

Menu 21 grudnia (poniedziałek): 
zupa:
– fasolowa
– krupnik
drugie danie:
– placki po węgiersku
– rolada z kurczaka w sosie prowansalskim
– Camembert panierowany
dodatki skrobiowe:
– ryż
– puree ziemniaczane
dodatki warzywne:
– sałatka colesław
– marchewka z jabłkami
– pekinka z vinegrettem włoskim
– warzywa z wody

Menu 22 grudnia (wtorek):
zupa:
– żurek z jajkiem
– krem z białych warzyw
drugie danie:
– schab po cygańsku
– buritto
– kotlety sojowe
dodatki skrobiowe:
– kasza jęczmienna
– puree ziemniaczane
dodatki warzywne:
– surówka z czerwonej kapusty
– marchewka z groszkiem
– ogórek konserwowy
– sałatka selerowa z papryką i sosem włoskim

Menu 23 grudnia (środa): 
zupa:
– serowa z grzankami
– koperkowa
drugie danie:
– paluszki rybne
– pulpety drobiowe w sosie koperkowym
– zapiekanka makaronowa z warzywami
dodatki skrobiowe:
– kasza kuskus
– puree ziemniaczane
dodatki warzywne:
– surówka z kiszonej kapusty
– marchewka z porem
– warzywa z wody
– surówka z kapusty pekińskiej i sosem włoskim